Rezervace a objednávky na tel. čísle:

416838856

Provozní doba:

Pondělí 10 - 23
Úterý
10 - 23
Středa
10 - 23
Čtvrtek 10 - 23
Pátek
10 - 24
Sobota
11 - 24
Neděle
11 - 22

 



Lovecká sezóna 2017
Lovecká sezóna 2017

 

 

Lovecká sezóna v zámecké restauraci

 

Zvěřinové maso je jedním z nejpřirozenějších pokrmů, jež je konzumován po staletí. Tato tradiční surovina se v dnešní době vrací na talíře českých domácností a restaurací. Jedná se o původní přírodní produkt. Jedině maso volně žijící zvěře je čisté a kvalitní, protože zvěř konzumuje převážně rostlinou potravu a nepřijímá uměle připravovaná krmiva. Navíc má dostatek pohybu. Zvěřina, kterou Vám dnes nabízíme, pochází výhradně z českých lesů. Zvěřina se výborně doplňuje s podzimními plodinami, jako jsou třeba jablka, hrušky, brusinky, dýně…

 

 

150g

 

 

Srnčí gulášek zdobený cibulkou,

variace knedlíků

 

159Kč

 

…srnci jsou nejaktivnější za soumraku a můžete je v tento čas potkat i na okraji města. Pokud srna ucítí u srnčete lidský pach, navždy své mládě opouští.

 

150g

 

 

Jelení „burger“

hranolky a salát „Coleslaw“

 

179Kč

 

Jelen je zástupce spárkaté zvěře.

Jeho maso je pevné, libové a má intenzivní chuť.

150g

 

Jelení steak na hříbkách

a domácí bramboráčky

 

 

219č

 

 

 

150g

 

Daňčí špíz po lesnicku

s brusinkovou omáčkou

a velké steakové hranolky

 

 

229č

 

 

 

 

Všechna tato jídla jsou připravena z vysoce kvalitních surovin a zpracované šetrnými způsoby

moderní gastronomie

 

 

ZGI3MTg